Șterge datele sau contul
Această pagină explică cum să vă ștergeți datele sau întregul cont în Ask Mio (publicat de Internet Solutions, UAB).
Ștergerea anumitor date fără a vă închide contul
- Conectați-vă la app.askmioai.com.
- Chaturi: deschideți meniul chatului (···) și alegeți Ștergere. Ștergerea unui chat elimină mesajele, sursele și imaginile generate ale acestuia.
- Fișiere: fișierele sunt atașate la chaturi și sunt șterse odată cu acestea.
- Memorie: deschideți panoul 🧠 Memorie și eliminați orice fapt sau dezactivați memoria.
- Proiecte: meniul proiectului → Ștergere (chaturile sunt păstrate).
Ștergerea întregului cont
Setări → Ștergere cont → tastați DELETE. Contul, chaturile, fișierele, memoria, proiectele și datele echipei sunt eliminate imediat; facturile sunt păstrate conform cerințelor legislației contabile. De asemenea, puteți trimite un e-mail la [email protected] de pe adresa de e-mail a contului dvs. și îl vom șterge în termen de 3 zile lucrătoare.