Șterge datele sau contul

Această pagină explică cum să vă ștergeți datele sau întregul cont în Ask Mio (publicat de Internet Solutions, UAB).

Ștergerea anumitor date fără a vă închide contul

  1. Conectați-vă la app.askmioai.com.
  2. Chaturi: deschideți meniul chatului (···) și alegeți Ștergere. Ștergerea unui chat elimină mesajele, sursele și imaginile generate ale acestuia.
  3. Fișiere: fișierele sunt atașate la chaturi și sunt șterse odată cu acestea.
  4. Memorie: deschideți panoul 🧠 Memorie și eliminați orice fapt sau dezactivați memoria.
  5. Proiecte: meniul proiectului → Ștergere (chaturile sunt păstrate).

Ștergerea întregului cont

Setări → Ștergere cont → tastați DELETE. Contul, chaturile, fișierele, memoria, proiectele și datele echipei sunt eliminate imediat; facturile sunt păstrate conform cerințelor legislației contabile. De asemenea, puteți trimite un e-mail la [email protected] de pe adresa de e-mail a contului dvs. și îl vom șterge în termen de 3 zile lucrătoare.

Pagini asociate

Vezi și planuri și prețuri, contact, blogul și termenii serviciului.

Ai nevoie de ajutor la ștergere?

Dacă ceva nu este clar sau o ștergere nu funcționează cum te așteptai, scrie-ne pe chat sau prin pagina de contact și te ajutăm.