Διαγραφή των δεδομένων ή του λογαριασμού σας

Αυτή η σελίδα εξηγεί πώς να διαγράψετε τα δεδομένα σας ή ολόκληρο τον λογαριασμό σας στο Ask Mio (δημοσιεύεται από την Internet Solutions, UAB).

Διαγραφή συγκεκριμένων δεδομένων χωρίς να κλείσετε τον λογαριασμό σας

  1. Συνδεθείτε στη διεύθυνση app.askmioai.com.
  2. Συνομιλίες: ανοίξτε το μενού συνομιλίας (···) και επιλέξτε Διαγραφή. Η διαγραφή μιας συνομιλίας αφαιρεί τα μηνύματά της, τις πηγές και τις δημιουργημένες εικόνες.
  3. Αρχεία: τα αρχεία επισυνάπτονται στις συνομιλίες και διαγράφονται μαζί τους.
  4. Μνήμη: ανοίξτε τον πίνακα 🧠 Μνήμης και αφαιρέστε οποιοδήποτε στοιχείο, ή απενεργοποιήστε τη μνήμη.
  5. Έργα: μενού έργου → Διαγραφή (οι συνομιλίες διατηρούνται).

Διαγραφή ολόκληρου του λογαριασμού σας

Ρυθμίσεις → Διαγραφή λογαριασμού → πληκτρολογήστε DELETE. Ο λογαριασμός σας, οι συνομιλίες, τα αρχεία, η μνήμη, τα έργα και τα δεδομένα της ομάδας σας αφαιρούνται αμέσως· τα τιμολόγια διατηρούνται όπως απαιτείται από τη λογιστική νομοθεσία. Μπορείτε επίσης να στείλετε e-mail στο [email protected] από το e-mail του λογαριασμού σας και θα τον διαγράψουμε εντός 3 εργάσιμων ημερών.

Ask Mio
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.