Verilerinizi veya hesabınızı silin
Bu sayfa, Ask Mio (Internet Solutions, UAB tarafından yayınlanmaktadır) içindeki verilerinizi veya tüm hesabınızı nasıl sileceğinizi açıklar.
Hesabınızı kapatmadan belirli verileri silme
- app.askmioai.com adresinden oturum açın.
- Sohbetler: sohbet menüsünü (···) açın ve Sil seçeneğini seçin. Bir sohbeti silmek, mesajlarını, kaynaklarını ve oluşturulan görsellerini kaldırır.
- Dosyalar: dosyalar sohbetlere eklenir ve onlarla birlikte silinir.
- Hafıza: 🧠 Hafıza panelini açın ve herhangi bir bilgiyi kaldırın ya da hafızayı kapatın.
- Projeler: proje menüsü → Sil (sohbetler saklanır).
Tüm hesabınızı silme
Ayarlar → Hesabı sil → DELETE yazın. Hesabınız, sohbetleriniz, dosyalarınız, hafızanız, projeleriniz ve ekip verileriniz derhal kaldırılır; muhasebe mevzuatı gereği faturalar saklanır. Ayrıca hesap e-postanızdan [email protected] adresine e-posta gönderebilirsiniz; hesabınızı 3 iş günü içinde siliyoruz.